Inschrijvingen koppeltijdrit 2024 geopend
Inschrijvingen koppeltijdrit 2024 geopend
/
Inschrijvingen koppeltijdrit 2024 geopend

Inschrijvingen koppeltijdrit 2024 geopend

Ga de uitdaging aan en steun het goede doel!

Het is zover! De online inschrijvingen voor de koppeltijdrit van het VET Triatlon Team uit Loenhout zijn geopend. Ben jij een coureur die van een uitdaging houdt en ouder is dan 16 jaar? Dan ben je van harte welkom aan de start van dit spannende evenement.

Op woensdagavond 8 mei, de avond voor Hemelvaart, zal de koppeltijdrit plaatsvinden vanaf 19.00 uur. Dit belooft een fantastische avond te worden waarin teams van twee strijden om de snelste tijd neer te zetten. Durf jij de uitdaging aan?

Deelname aan de koppeltijdrit kost slechts €30,00 per koppel. Een deel van de opbrengst zal gedoneerd worden aan de Athletes for Hope Revalidatie Weide in Wuustwezel, een prachtig initiatief van ex-triatleet Marc Herremans. Op deze manier kunnen we niet alleen genieten van een sportieve uitdaging, maar ook ons steentje bijdragen aan het goede doel.

Schrijf je snel in met je koppelmaat en bereid je voor op een onvergetelijke avond vol actie en gezelligheid. Samen zetten we ons in voor een goed doel en beleven we een sportieve topervaring. We zien je graag aan de startlijn op 8 mei!