Aanmeldformulier VET koppeltijdrit

Hey wielrenliefhebbers, fantastisch dat jullie je willen inschrijven voor onze koppeltijdrit! Ga samen de uitdaging aan om de beste te worden op ons parcours. Wij als organisatie kijken er enorm naar uit om jullie te verwelkomen en om samen een onvergetelijke wedstrijd van sportieve uitdaging en plezier te beleven.

Inschrijven kan tot en met zondag 5 mei 2024. De minimum leeftijd voor deelname is +16 jaar.

De deelnameprijs is € 30,00/koppel (incl. verzekering) op direct online te betalen bij inschrijving. Met de inschrijving verklaren de deelnemers zich akkoord met het reglement.

Praktisch:

  • De wedstrijd wordt gereden op woensdag 8 mei 2024 vanaf 19.00 uur met start/finish aan de Vlamingstraat in Loenhout.
  • Het tijdritparcours is 5,5 km lang.
  • Er zijn categorieën met afzonderlijke klassementen en prijzenschema’s voor dames, heren, gemengd en jeugd.
  • Het inschrijfgeld bedraagt € 30,00. Inschrijven op de avond zelf is niet mogelijk. Aan het inschrijfformulier is een automatische betaalmodule gekoppeld. Inschrijven is dus ook betalen (zonder betaling wordt het formulier niet verzonden en ben je niet ingeschreven).
Schrijf je in en steun de 
Athletes for Hope Revalidatie Weide 
!

In 2024 steunen wij met onze koppeltijdrit de Athletes for Hope Revalidatie Weide in Wuustwezel. Deze weide staat open voor zowel kinderen met een verlamming als alle kinderen met een beperking om hetzij fysiek, hetzij mentaal te revalideren. De Rehab Weide vormt een oase van rust, waar de combinatie van natuur en de warmte van minipaardjes-therapie helend zal werken voor lichaam en geest. De revalidatie weide is een project van Marc Herremans, één van de bekendste triatleten van België.

8 mei 2024

start om 19.00 uur aan het  ecoduct De Munt te Loenhout

100 koppels

die samen het uiterste van zichzelf vergen

5,5 km afzien

op het verkeersvrije parcours met twee bruggen

ONZE SPORTIEVE PARTNERS

Geen koppeltijdrit zonder de financiële steun van onze sportieve partners! Het VET-team bedankt de volgende sponsors voor hun steun bij het sponsoren van onze koppeltijdrit.